Hva er Spirit Garden

Spirit Garden er en opp- og nedstigningsportal for den nye tid og for mennesker som ønsker å heve sin personlige bevissthet gjennom å forstå sin egen essens. 
Mennesker elsker frihet og lengter etter kjærlighet. Den enkelte sjels ønsker å gi slipp på alle begrensninger, mønster, roller og avhengigheter på alle plan.
Likeså plagsomme tanker og følelser og smerter i kroppen.

Ingenting av det du har opplevd og vært involvert i, er feil, det er kun erfaring du har gjort som sjel i alle mulige aspekter og fasetter på alle mulige plan av deg selv.
Alle mennesker, uansett tittel og yrke går gjennom en forløsning/renses ut fra den gamle historien av dualitet og vandrer i ulike hastigheter hjem til seg selv.
I løpet av denne tillatelses prosessen, en prosess der vi alle tillater alt det gamle å gi slipp, vil vi huske mer og mer av hvem vi egentlig er og hvilken essens eller visdom vi bærer med oss inn til jorden gjennom utallige inkarnasjoner.
En del av denne prosessen kaller vi for Galactic Alignment prosessen hvor vi samler alle deler av oss selv på alle plan, og hvor transformasjn og stamcelleportalåpninger inngår som en viktig grunnfundamenter. 
I løpet av vår prosess får alle dype fortåelser for at alt det vi har opplevd, er av høyeste kjærlighet, selv om du kanskje innimellom vil komme i tvil om det når du opplever egne erfaringer og kikker ut i det som foregår i den ytre verden.  Men sannheten er der og vil åpne seg innenfra i hver enkelt av oss. 

Og på den nye jord, vil vi ekspandere og skape oss selv inn i en nye og høyere bevissthet, i en uskrevet bok der du selv er din egen skaper og forfatter i ditt eget univers. Dine 2 tomme hender blir den store skaper av en ny verden. 

Velkommen til Spirit Garden og deg selv 💔.

Arrangementer/kurs/universitet

Kontinuerlig                                          Felles aktiveringer                                  Energireiser