Love and light body transformation of dna- trinn 1

Forløsning av alle dine arketypiske mønster og liv før du inkarnerte som menneske. Denne platformen er gitt oss mennesker som hjelp og er med i en høyere plan for hvert enkelt menneske, moder jord og den nye bevissthet.

Denne renselsen/transformation innordner oss totalt til den nye jord og vårt nye energisystem.

Mari Solei og Oddvar takker for at du er interessert i mer informasjon om renselsen/transformasjon og vi ønsker deg velkommen til å lese mer om denne behandlingen. Denne plattformen begynte å lastes ned på jorden i 1986 og har blitt større og større.

I 2015 ble det klargjort en stor portal under LYSET I NORD. Denne portalen er som en stor engleportal hvor flere og flere blir innordnet under. Plattformen ligger på fremtidslinjen og blir lastet ned gjennom hver enkelt som tar behandlingene. Dette er enhets og samskapelse ut fra den nye kjærlighetsjord.

Dette er et stort samarbeid og samskapelse fra den nye jord og er et samarbeid med mange lysflåter og galactic stjerne og englegalakser som ligger rundt jorden. Disse transformasjoner inngår som en del av det vi kaller for Light and love body transformation og er store rensler av ditt energisystem.

Vi vil her bringe videre noe av den informasjon som er kommet ned til oss fra høyere bevisstheter som vil hjelpe og bistå menneskene i sin utvikling her på jorden i denne tiden. Vår oppgave er å føre ut denne transformasjonen til den enkelte og menneskeheten. Denne plattformen viser seg å være i en stor ekspansjon hele tiden som skjer gjennom høyere informasjon angående denne tid på jorden.

Behandlingene er sterkt knyttet til våre fysiske kropper. Dette handler om vårt nye energisystem, hellig geometri som utvides gjennom en større forståelse for oss mennesker. Det er et stort innblikk vi får som mennesker gjennom å leve, være , og handle utfra våre egne opplevelser med å tre inn i en høyere bevissthet med våre fysiske kropper.

Vi vil gjerne dele med deg av våre erfaringer og hvordan vi på vår måte har fått innblikk i vår indre arkiv gjennom å selv arbeide med renselse og få lov til å hjelpe andre med deres tilbakereise til seg selv.

Vi ønsker at du skal finne din indre sannhet gjennom din indre reise som bringer deg dit bare du vet hvor er. Når du åpner opp for det, kan vi bistå og hjelpe deg gjennom forskjellige behandlinger som er kanalisert ned i forbindelse med denne plattformen.

Alle som leser denne informasjonen har hatt sine ulike personlige reiser og erfaringer. Bare du vet hvor du står i dag/hva din situasjon er og hvordan du nå ønsker å bevege deg fremover.

Energiene utvides med nye og viktige nøkkelenergier for den nye jord og for utviklingen og heving av bevisstheten for hvert enkelt menneske. Denne plattformen er innrettet moder jord og menneskeheten.

 

 

 

Navn*
E-postadresse*
Telefonnummer*
Emne*
Melding*