Light and love transformation 2

1.Her vil du motta en behandling som forløser ditt hovedmønster som er en del av ditt arvegenetiske mønster samt tilknyttet til alle arketypiske mønster gjennom alle dine inkarnasjoner.

Denne behandling vil skje i 52 ledd bakover i tid i din akarsha. Dette innebærer at du er med å bevege alle deler av det arvegenetiske ledd i hele din familiestruktur i dette liv og gjennom alle liv.

2. Her vil du bli påkoblet din egen visdomstre/grael gjennom alle dine celler i din fysiske kropp. Du påkobles din egen indre kjærlighetskilde til mor og far Gud i deg. 

3. Her blir du påkoblet krystallenergien gjennom en dna  aktivering som påkobler deg ditt indre krystallnett gjennom ditt dna. 

4. Du vil bli påkoblet ditt nye kraftsenter som ligger bak levra. Her vil du forløse alle de gamle bindinger til den gamle sol og alle de 12 energilinjer samt forenes inn i en One bevissthet. Du vil da bli ført gjennom den 14 port og inn i frihetsportalen din. 

5. I denne behandlingen vil du begynne å gå ut av den linære tid og inn i en høyere bevissthet hvor du vil forholde deg til at alt skjer samtidig. Dna spiralen din snues 360 g rundt sagt med andre ord. Du er på vei hjem og tilbake til deg selv. 

Før du tar transformasjon 2, er det anbefalt at du har gått gjennom Transformasjon 1.

Du vil få hjelpemidler med deg på veien for å transformere deg selv videre og alle deler av deg som har vært i den erfaring i den menneskelige apekt av deg. Vi vil også gi deg en del info med på veien som utrykker og veileder deg vider om hva du kan møte i denne prosessen.